Natuurlijk hoop ik dat mijn producten je blij maken!

Mocht je toch niet tevreden zijn over een product, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Dit kan telefonisch via 06-48377528 (een tekstbericht/ whatsapp bericht werkt het snelst). Of via mail: info@studiokisa.nl

Dan zoek ik graag samen met jou naar een passende oplossing.

Natuurlijk heb je altijd recht van retour (met als uitzondering maatwerkproducten).

Retourrecht

Voor alle producten van StudioKisa geldt de wettelijke zichttermijn van 14 dagen.
Bevalt een product niet dan heb je binnen die 14 dagen het recht aan te geven dat je het product retour stuurt. Vanaf de datum dat je de retourzending bij mij hebt gemeld heb je 14 dagen om de producten aan mij te retourneren. Om te bepalen of je tevreden bent over een product mag je de verpakking open maken, maar alleen onbeschadigde en ongebruikte producten kunnen retour genomen worden.
Is het product beschadigt door de vervoerder neem dan even contact met mij op dan zoeken we samen naar een fijne oplossing. Zodra ik de producten heb ontvangen betaal ik het aankoopbedrag terug, stuur je je gehele bestelling retour dan krijg je het aankoopbedrag plus de eventuele kosten voor toezending terugbetaald.

Kosten voor het retourzenden naar mij zijn overigens wel altijd voor je eigen rekening.

Maatwerkproducten

Maatwerkproducten zijn die producten die voorzien zijn van een naam en of leeftijd. Ze zijn volgens jouw specificaties gemaakt, zijn zo persoonlijk en kunnen door mij dus ook niet opnieuw aangeboden worden.

Let op! Ik ben niet verantwoordelijk als je in je bestelling per ongeluk een type of spelfout maakt. (Als ik zelf twijfel stuur ik overigens altijd eerst een mailtje om te bevestigen dat de spelling klopt voordat ik het product maak).

© 2016 - 2024 studiokisa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel